's-Gravendeal |
Mooie deal
Mooie deal
Onbeperkt Beschikbaar

Elke dinsdag en donderdag!

4 broden halen, 3 betalen!
Fijne deal van onze bakkers! Elke dinsdag en donderdag koop je extra voordelig je brood door er 4 te halen en slechts 3 te betalen. Je hoeft deze deal niet te claimen, deze deal is voor iedereen!


!VACATURE ALERT!

We zijn op zoek naar een parttime winkelmedewerk(st)er voor onze winkel in 's-Gravendeel. Het gaat om 24 uur per week. Je werkt ook op zaterdag (de ene week een hele zaterdag en de andere week een halve zaterdag). Leeftijd is niet belangrijk, je inzet en instelling wel! Is dit iets voor jou? Kom jij ons team versterken? Bel gerust voor meer informatie. Op www.aardoom.nl vind je meer informatie over ons en over deze vacature.

v.a. € 6,60
mogelijk gemaakt door
Bakkerij Aardoom

De bakker die zelf nog bakt: Bakkerij Aardoom! Dagelijks komen er uit de eigen bakkerij in 's-Gravendeel tientallen soorten brood en broodjes, taarten en banket, koekjes en bonbons. Bakkerij Aardoom heeft twee eigen winkels in de Hoeksche Waard, in ’s-Gravendeel en in Puttershoek. Op beide locaties wordt hetzelfde uitgebreide assortiment aan ovenverse producten verkocht. Ook heeft Bakkerij Aardoom een Brood en Banketwinkel met Lunchroom erbij in winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam.