's-Gravendeal |
Gewoon gratis
Gewoon gratis
10/10 Resterend

Korting op onze advieskosten bij het oversluiten van je hypotheek

Oversluiten of niet?

Wil jij weten of oversluiten voor jou slim is? Kom dan eens bij ons langs. Je hypotheek oversluiten betekent dat je jouw huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypotheek afsluit. Nu de rentes historisch laag zijn, is dit voor jou wellicht hét moment om je hypotheek over te sluiten en je maandlasten te verlagen. Martijn en Chantal kunnen je er alles over vertellen. Wij zetten alles over het oversluiten van je hypotheek op een rij en samen met jou kijken wij welke mogelijkheden er zijn.


Deal: Extra voordeel

Met deze deal ontvang je maar liefst € 500,- korting op onze advieskosten bij het oversluiten van je hypotheek. Claim deze deal en maak snel een afspraak met Chantal of Martijn (078 673 7650).

Deze deal is helaas niet meer beschikbaar!

mogelijk gemaakt door
De Man Advies

De Man Advies is dé vertrouwde plek bij jou in de buurt. Gemakkelijk, dichtbij en bovendien persoonlijk. Daar hechten wij veel waarde aan, want financiële zaken zijn nu eenmaal per persoon verschillend. Bij ons kan je terecht voor alle zaken die met financiën te maken hebben. Bankieren, hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij willen je ontzorgen en ook een goed advies kunnen geven. Dat is volgens ons alleen mogelijk als wij ook dichtbij onze klanten staan en jou dus goed kennen!