's-Gravendeal |
Mooie deal
Mooie deal
Onbeperkt Beschikbaar

Beschikbaar op zaterdag 23 januari, zaterdag 20 februari en zaterdag 20 maart

Het succes van 2020 herhalen we in 2021! In januari, februari en maart bieden we je de mogelijkheid om onze speciale ontbijttas weer te bestellen. Om precies te zijn op:

  • zaterdag 23 januari
  • zaterdag 20 februari
  • zaterdag 20 maart

De ontbijttas is een goedgevulde tas met allerlei lekkernijen voor een lekker en uitgebreid ontbijt. Zo geniet je van mini rozijnenbolletjes, mini croissantjes, mini krokante broodjes, een half broodje en nog meer. De volledige inhoud lees je op de Aardoom-Facebookpagina. De tas kost € 7,50.

Bestellen?

Je bestelt de Aardoom-ontbijttas heel eenvoudig. Je belt ons of je stuurt een mail naar info@aardoom.nl. Geef bij je bestelling aan hoeveel tassen je wilt bestellen en in welke winkel je de tas wilt ophalen. Dat kan namelijk in al onze winkels (Rotterdam, Puttershoek en 's-Gravendeel). Bestellen kan tot uiterlijk de vrijdag ervoor tot 16.00 uur. Wij zorgen er dan voor dat jouw tas op zaterdag voor je klaar staat in de winkel van jouw keuze.


mogelijk gemaakt door
Bakkerij Aardoom

De bakker die zelf nog bakt: Bakkerij Aardoom! Dagelijks komen er uit de eigen bakkerij in 's-Gravendeel tientallen soorten brood en broodjes, taarten en banket, koekjes en bonbons. Bakkerij Aardoom heeft twee eigen winkels in de Hoeksche Waard, in ’s-Gravendeel en in Puttershoek. Op beide locaties wordt hetzelfde uitgebreide assortiment aan ovenverse producten verkocht. Ook heeft Bakkerij Aardoom een Brood en Banketwinkel met Lunchroom erbij in winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam.