's-Gravendeal |
Winnen
Winnen

Brrrrrr.... winter

#WINTERTIJD Gelukkig hebben we in Nederland geen lange en strenge winters. Maar door droge en koude lucht van buiten gecombineerd met de warmte binnen heeft je haar in deze periode wel wat extra verzorging nodig.

De ultieme tip van HaaRZaaK

Eigenlijk moet je aan ieder seizoen je haarverzorging aanpassen. Gun je haar in de wintermaanden wat extra verzorging. Onze tip: de milk_shake Integrity Treatment van Z.one concept. Kom langs in de salon en gun je haar deze boost. Deze treatment bevat haar herstellend proteïne concentraat. De geconcentreerde, herstellende behandeling met aminozuren is ideaal om je haar te verzorgen en te versterken. De behandeling maakt je haar zacht en glanzend. Voor slechts € 17,50 is je haar weer blij… en jij ook.

#WINNEN Wil jij een milk_shake Integrity Treatment van Z.one concept winnen? Dat kan! HaaRZaaK geeft namelijk een behandeling weg. Je ondergaat in de salon een intensieve haarbehandeling die ervoor zorgt dat je haar maximale verzorging krijgt. De unieke combinatie van melkeiwitten en fruitextracten van deze Integrity Treatment zorgt voor een maximale hydratatie van het haar en geeft het nieuwe kracht. Hoe je kans maakt? Door ons op Facebook te volgen, want hier kun je meedoen aan de actie.

mogelijk gemaakt door
HaaRZaaK

Er mooi, goed en verzorgd uitzien… dat is toch stiekem wat we allemaal willen? Mooi haar is ongelooflijk belangrijk! Het vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je uitstraling. En dat is precies de kracht van HaaRZaaK in ‘s-Gravendeel. HaaRZaaK is geen standaard kapsalon, maar echt veel meer dan dat. Het team van HaaRZaaK bestaat uit getalenteerde professionals met passie voor hun vak. Ze staan voor je klaar met een dosis creativiteit en eerlijkheid om je te voorzien van advies en van een passend kapsel waar je blij van wordt!