's-Gravendeal |
Gewoon gratis
Gewoon gratis
10/10 Resterend

Leuk actie voor kinderen!

HaaRZaaK en Blokker-Bruna-Top 1 Toys hebben iets leuks voor je!

Ken jij Pop Pop Hair Surprise al? Het zijn te gekke 3-in-1 Pop-diertjes met een Pop-verrassing. De popjes hebben uittrekbaar haar om te borstelen. Je speelt uren met deze Pop Pop Hair Surprise-popjes. 

Kom jij bij HaaRZaaK je haren knippen in mei of juni dan ontvang je van ons een waardebon waarmee jij jouw gratis Pop Pop Hair Suprise kunt ophalen bij Blokker-Bruna-Top 1 Toys!

Hoe leuk is dat?


Let op: Deze actie is alleen voor kinderen; 1 waardebon per kind en de waardebon is geldig tot en met 30 juni 2020. Op is op! Claim deze deal, kom kinderknippen en ontvang je gratis waardebon!

Meld je hier aan voor deze deal:

Je ontvangt een unieke code per mail als bewijs van deelname. Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.

mogelijk gemaakt door
HaaRZaaK

Er mooi, goed en verzorgd uitzien… dat is toch stiekem wat we allemaal willen? Mooi haar is ongelooflijk belangrijk! Het vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je uitstraling. En dat is precies de kracht van HaaRZaaK in ‘s-Gravendeel. HaaRZaaK is geen standaard kapsalon, maar echt veel meer dan dat. Het team van HaaRZaaK bestaat uit getalenteerde professionals met passie voor hun vak. Ze staan voor je klaar met een dosis creativiteit en eerlijkheid om je te voorzien van advies en van een passend kapsel waar je blij van wordt!