's-Gravendeal |
Mooie deal
Mooie deal
Onbeperkt Beschikbaar

Proef de smaak van uw favoriete vakantieland

Proef de smaak van je favoriete vakantieland bij de Echte Bakker! De komende twee weken proef je de verrassende smaak van de Spaanse Costa bij De Echte Bakker. 

De Spanjaarden houden van muziek en lekker eten. Ze ontbijten meestal twee keer per dag! Thuis nemen ze een stukje brood en cake en onderweg naar het werk nuttigen ze nog een lekker kopje koffie en een croissantje. De lunch komt later op de dag en bestaat uit heerlijke tapas en een lekker stukje chorizo (Spaanse pitte worst) of een hartige snack. ’s Avonds is lang tafelen geen uitzondering, soms wel tot 24:00 uur! Ook een likeurtje zal bij de meeste Spanjaarden niet ontbreken.

Wij als Echte Bakker hebben een verrassend Spaans assortiment voor je samengesteld. Geniet van de smaak van de Spaanse Costa, maar dan gewoon bij jou thuis! Ga voor zoet met de speciale Licor 43 slof (€7,95) of de sinaasappelcake met de tropische naam Pastel de naranja (€4,95). Liever iets hartigs? Geen probleem met de Spaanse kaasbolletjes genaamd Bolas de queso (6 stuks voor €2,95) of de Pan chorizo (€2,95)!

De aanbiedingen zijn verkrijgbaar t/m zaterdag 8 augustus in onze winkels en de webshop via deze link.

 

mogelijk gemaakt door
De Koning, De Echte Bakker

De Koning, De Echte Bakker is een ambachtelijke bakkerij. Er wordt vooral overdag gebakken en dat geeft wel aan dat alles vers wordt gemaakt. Het motto van deze bakker is: We Love to Knead - We Knead to Love. Ook leuk: als Echte Bakker ontwikkelen zij regelmatig heerlijke nieuwe broden. Zelf bedacht, zelf gemaakt en jij mag het proeven!