's-Gravendeal |
Gewoon gratis
Gewoon gratis
Onbeperkt Beschikbaar

De paas-bestellijst ligt voor je klaar in al onze winkels!

Pasen staat weer voor de deur! 

Bij Pasen denk je natuurlijk aan kuikentjes, verse bloemen, het lentezonnetje en natuurlijk... gezellig samen eten. Maar dit jaar denken we vooral aan corona. De coronacrisis zorgt er voor dat je je plannen wellicht moet aanpassen. Geen brunch voor de hele familie, maar misschien alleen met je gezin. Uitgebreid borrelen met lekkere happen is dit jaar niet met een grote vriendengroep, maar met een klein clubje dierbaren. 


Paas-bestellijst van Aardoom

Wij hebben besloten om wel een paas-bestellijst te maken, ook in deze bizarre periode hopen we dat je de paasdagen fijn -en vooral gezond- zult doorbrengen. En met lekkere dingen uit onze bakkerij. De bestellijst ligt in onze winkels voor je klaar. Ben je niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Je kunt ons ook altijd bellen en natuurlijk bezorgen we dan je bestelling aan huis. De bestellijst bekijken? Klik hier: Aardoom_Paasbestellijst_2020.pdf


Deze deal is helaas niet meer beschikbaar!

mogelijk gemaakt door
Bakkerij Aardoom

De bakker die zelf nog bakt: Bakkerij Aardoom! Dagelijks komen er uit de eigen bakkerij in 's-Gravendeel tientallen soorten brood en broodjes, taarten en banket, koekjes en bonbons. Bakkerij Aardoom heeft twee eigen winkels in de Hoeksche Waard, in ’s-Gravendeel en in Puttershoek. Op beide locaties wordt hetzelfde uitgebreide assortiment aan ovenverse producten verkocht. Ook heeft Bakkerij Aardoom een Brood en Banketwinkel met Lunchroom erbij in winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam.