's-Gravendeal |
Gewoon gratis
Gewoon gratis
Onbeperkt Beschikbaar

Ga lekker erop uit met de fiets

Het voorjaar komt eraan! Vanaf 3 maart ben je van harte welkom in onze winkel voor private shopping!

Heb je interesse in een nieuwe of een gebruikte fiets, neem dan contact op voor een afspraak. Kan je niet wachten om een nieuwe fiets uit te kiezen? Maak dan een afspraak voor een proefrit aan huis. 

Vele soorten en merken fietsen direct uit voorraad leverbaar! Koop je fiets bij de man die hem ook repareren kan.

Onze werkplaats en afhaalloket zijn geopend van dinsdag tot vrijdag van 8.30-18.00 uur, op zaterdag ben je van harte welkom van 8.30-17.00 uur. Vanaf 3 maart is ook de winkel (op afspraak) geopend.

mogelijk gemaakt door
Tweewieler-centrum 's-Gravendeel

Doordeweeks race je ermee naar werk en in het weekend gebruik je hem om op je gemak te toeren: je fiets! Tweewielercentrum ’s-Gravendeel is een bijzondere fietsenwinkel op een prachtige locatie middenin het dorpscentrum. De winkel van maar liefst 350 vierkante meter bestaat uit een showroom en een werkplaats. In de showroom staat een enorme diversiteit aan stads-, tour- en elektrische fietsen. Voor zowel groot als klein. Ook ben je hier aan het juiste adres voor fietsonderdelen en fietsaccessoires. Tweewielercentrum ’s-Gravendeel staat garant voor een goede service en een diversiteit aan vertrouwde merken.