's-Gravendeal |
Gewoon gratis
Gewoon gratis
Onbeperkt Beschikbaar

Gemakkelijk en persoonlijk overstappen mét extraatje

De hele maand september staat in het teken van de Overstapweken bij RegioBank ’s-Gravendeel. Uit ervaring weten wij dat overstappen naar een andere bank niet gemakkelijk lijkt. Met onze gratis Overstapservice gaat het eigenlijk automatisch. Moet er toch wat geregeld worden? Dan doen wij dat voor je. 

Leuk extraatje

Als je tijdens de Overstapweken een betaal- én spaarrekening opent met onze Overstapservice, ontvang je ook nog eens € 50,- op je nieuwe rekening. Een goed begin als je het ons vraagt! Deze actie geldt eenmalig per gezin.

Wij zitten bij jou in de buurt en blijven in de buurt! Geen onpersoonlijke klantenservice die je van het kastje naar de muur stuurt, maar altijd een vast contactpersoon die jou helpt met al je vragen! Telefonisch, per mail of gewoon aan de balie. Je bent welkom!

Kom langs of bel om je rekening te openen tijdens de Overstapweken! 

Meer informatie over de actievoorwaarden? Klik hier 

mogelijk gemaakt door
De Man Advies

De Man Advies is dé vertrouwde plek bij jou in de buurt. Gemakkelijk, dichtbij en bovendien persoonlijk. Daar hechten wij veel waarde aan, want financiële zaken zijn nu eenmaal per persoon verschillend. Bij ons kan je terecht voor alle zaken die met financiën te maken hebben. Bankieren, hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij willen je ontzorgen en ook een goed advies kunnen geven. Dat is volgens ons alleen mogelijk als wij ook dichtbij onze klanten staan en jou dus goed kennen!