's-Gravendeal |
Mooie deal
Mooie deal
Onbeperkt Beschikbaar

Dames + Heren | Op = Op

De Pegasus Salerno is een lichte, degelijke stadsfiets. Deze fiets is alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse ritjes.

Door de 8 versnellingen kun je overal met gemak komen en heb je de mogelijkheid om licht te schakelen.
Daarnaast ziet de fiets er ook gewoon super goed uit!

Ideaal is de naafdynamo waarmee je niet alleen je koplamp voorziet van stroom, maar ook het achterlicht. Nooit meer batterijen vervangen dus!

Deze fiets is afgemonteerd met een Shimano Nexus versnellingsnaaf met 8 versnellingen, een geveerde voorvork en zadelpen. 

Verder zit er Fuxon verlichting op die wordt aangedreven door een naafdynamo.

Meld je hier aan voor deze deal:

Je ontvangt een unieke code per mail als bewijs van deelname. Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.

mogelijk gemaakt door
Tweewieler-centrum 's-Gravendeel

Doordeweeks race je ermee naar werk en in het weekend gebruik je hem om op je gemak te toeren: je fiets! Tweewielercentrum ’s-Gravendeel is een bijzondere fietsenwinkel op een prachtige locatie middenin het dorpscentrum. De winkel van maar liefst 350 vierkante meter bestaat uit een showroom en een werkplaats. In de showroom staat een enorme diversiteit aan stads-, tour- en elektrische fietsen. Voor zowel groot als klein. Ook ben je hier aan het juiste adres voor fietsonderdelen en fietsaccessoires. Tweewielercentrum ’s-Gravendeel staat garant voor een goede service en een diversiteit aan vertrouwde merken.