's-Gravendeal |
Gewoon gratis
Gewoon gratis
Onbeperkt Beschikbaar

Giftvoucher van Brillen Atelier

Zondag 21 juni 2020 is het Vaderdag!

Wij hebben een leuke tip voor je: verras je vader met een giftvoucher van Brillen Atelier. Jij bepaalt de waarde en wij pakken de giftvoucher natuurlijk extra feestelijk voor je in. En wat helemaal leuk is: je krijgt er een gratis brillenspray bij. Die pakken we er meteen bij in: zo heb je echt iets leuks om te geven!

Je vindt onze (nieuwe) winkel op de eerste etage van Voorwinden aan de Smidsweg. Onze winkel heeft een ruim assortiment van brillen, zonnebrillen, lenzen en leesbrillen voor zowel dames, heren als kinderen. Kom gerust eens langs en laat je verrassen door ons aanbod.

#vaderdag #brillenatelier #giftvoucher


mogelijk gemaakt door
Brillen Atelier

Nieuw in 's-Gravendeel! Brillen Atelier!  Je vindt Brillen Atelier in Modemall Voorwinden, op de eerste etage. 

Een fijne plek waar je graag komt. Brillen Atelier is er écht voor jou. Je kunt hier terecht voor modieuze dames-, heren-, en kinderbrillen, zonnebrillen en contactlenzen. Ook voor een oogmeting door een gediplomeerd opticien ben je aan het goede adres. Brillen Atelier is aangesloten bij branchevereniging NUVO, hierdoor ben je gegarandeerd van goede service en goed opgeleid personeel. Daarnaast worden je contactlenzen aangemeten én gecontroleerd door een gediplomeerd contactlensspecialist. Brillen Atelier wordt gerund door de schoonzussen Muriel en Margret Oosting.