's-Gravendeal |
Winnen
Winnen

Een nieuw jaar begint met nieuw haar ;-)

Dit wil je winnen!

Een nieuw jaar vraagt om nieuw haar Durf jij het aan? Een complete metamorfose van je haar? Begin jij het nieuwe jaar met nieuw haar? Lees dan snel verder…


Goede voornemens
Deze maand staat bekend om goede voornemens. Heb jij al een lijstje gemaakt voor jezelf? En komt HaaRZaaK in je lijstje voor? Vaker naar de kapper, een ander kapsel proberen, een andere kleur in je haar, je haar dit jaar écht beter verzorgen? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Want met deze speciale nieuwj(h)aarsactie maak je kans op een complete metamorfose van je haar! 


Happy New You
Happy New Year: Happy New You. Hoe je kans maakt? Check snel onze Facebook-pagina en volg ons. Want hier kun je meedoen aan deze toffe actie.


Let op: Meedoen kan tot en met 30 januari; de winnaar wordt 31 januari bekend gemaakt.

mogelijk gemaakt door
HaaRZaaK

Er mooi, goed en verzorgd uitzien… dat is toch stiekem wat we allemaal willen? Mooi haar is ongelooflijk belangrijk! Het vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je uitstraling. En dat is precies de kracht van HaaRZaaK in ‘s-Gravendeel. HaaRZaaK is geen standaard kapsalon, maar echt veel meer dan dat. Het team van HaaRZaaK bestaat uit getalenteerde professionals met passie voor hun vak. Ze staan voor je klaar met een dosis creativiteit en eerlijkheid om je te voorzien van advies en van een passend kapsel waar je blij van wordt!