's-Gravendeal |
Mooie deal
Mooie deal
Onbeperkt Beschikbaar

Laat die zon maar komen

Heb jij ook zo'n zin in de zomer? Het is weer zo ver; de nieuwe collectie zonnebrillen van 2021 is binnen! Ray-Ban, Prada, Gucci, Dolce & Gabbana, Tom Ford en nog meer van de beste merken! 

Veel modellen kunnen ook op sterkte worden gemaakt, dus geen probleem als je al een bril draagt. Na een oogmeting weet je bij ons precies waar je aan toe bent. 

Laat die zon maar schijnen en breng een bezoek aan het Brillen Atelier. Maak een afspraak via de mail of bel ons wanneer je wil komen shoppen.

mogelijk gemaakt door
Brillen Atelier

Nieuw in 's-Gravendeel! Brillen Atelier!  Je vindt Brillen Atelier in Modemall Voorwinden, op de eerste etage. 

Een fijne plek waar je graag komt. Brillen Atelier is er écht voor jou. Je kunt hier terecht voor modieuze dames-, heren-, en kinderbrillen, zonnebrillen en contactlenzen. Ook voor een oogmeting door een gediplomeerd opticien ben je aan het goede adres. Brillen Atelier is aangesloten bij branchevereniging NUVO, hierdoor ben je gegarandeerd van goede service en goed opgeleid personeel. Daarnaast worden je contactlenzen aangemeten én gecontroleerd door een gediplomeerd contactlensspecialist. Brillen Atelier wordt gerund door de schoonzussen Muriel en Margret Oosting.