's-Gravendeal |
Mooie deal
Mooie deal
Onbeperkt Beschikbaar

De blikvangers van de maand

De blikvangers van Brilmode Rob Boon!

In de maand oktober krijg je bijzonder veel voordeel bij een complete bril met HOYA-glazen met een LONGLIFE coating vanaf €250,-:

  • Multifocale brillenglazen premium: €75,- voordeel
  • Multifocale brillenglazen standaard: €50,- voordeel
  • Enkelvoudige brillenglazen premium: €50,- voordeel
  • Enkelvoudige brillenglazen standaard: €25,- voordeel

Maar er is meer!

Zonneglas cadeau
Krijg één glas cadeau bij gelijktijdige aanschaf van een bril met HOYA glazen én een zonnebril op sterkte met HOYA zonneglazen.

Beeldschermglas cadeau
Krijg één glas cadeau bij gelijkstijdige aanschaf van een multifocale bril met HOYA glazen én een bril met WORKSTYLE glazen
mogelijk gemaakt door
Brilmode Rob Boon

Al bijna 35 is het vaste gezicht in ’s-Gravendeel voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen natuurlijk Brilmode Rob Boon. Naast de uitgebreide collectie monturen van ondermeer het Deense Lindberg hebben wij alles in huis voor onze professionele oogzorg. Onze optometrist onderzoekt de ogen medisch en kan problemen tijdig signaleren en heeft korte lijnen met oogartsen en huisartsen. Voor het meten van de ogen van de kinderen staat onze orthoptist klaar zonder lange wachttijden. Je bent welkom voor het nauwkeurig aanmeten van onze maatlenzen, waaronder de nachtlens door ons team van gediplomeerde specialisten. Ook kan je voor een hoortest en hoortoestellen terecht bij onze audicien.